Tilbud, traditioner og aktiviteter

Huset tilbyder aflastning alle ugens dage, hele året rundt. Vi er et team af kompetente medarbejdere, der står klar med et specifikt tilrettelagt tilbud til den enkelte.

Vi kan tilbyde støtte til ADL (Almindelig daglig livsførelse), socialisering, mestringsstrategier, pusterum til familien, øvelse i at anvende struktur, kommunikationsredskaber og piktogrammer, samtale om de svære ting og konkrete redskaber til at højne selvtillid, selvværd og livskvalitet.

Hele året rundt tilbydes der aktiviteter, hvor børn og voksne inddrages i planlægningen og hvor der er et overordnet tema for al kreativitet i Huset.

Vi har faste traditioner i Huset gennem hele året, bl.a. holder vi ”Jul på slottet”, hvor vi blandt mange ting, også laver julegaver sammen med børn og voksne. Vi afholder en årlig sommerfest hvor alle børn, voksne, pårørende, medarbejdere og tidligere brugere af Huset inviteres.

Igennem sommerferien er der forskellige aktiviteter – der er tre uger med fastlagte temaer, hvor fokus er på sjov, samvær, oplevelser og udfordringer.