Tilbud, traditioner og aktiviteter

A-huset tilbyder aflastning alle ugens dage, hele året rundt. Vi er et team af kompetente medarbejdere, der står klar med et specifikt tilrettelagt tilbud til den enkelte.

Vi kan tilbyde støtte til ADL (Almindelig daglig livsførelse), socialisering, mestringsstrategier, støtte til at håndtere angst, pusterum og aflastning for familien, øvelse i at anvende struktursystemer og kommunikationshjælpemidler, samtale om svære ting og konkrete redskaber til at højne selvtillid og selvværd.

Vores primære mål er at tilbyde tryghed, omsorg og respekt for den enkelte.

Hele året rundt tilbydes der aktiviteter, hvor alle er med i planlægningen og hvor der er et overordnet tema for aktivitet i A-huset.

Igennem sommerferien er der forskellige aktiviteter, f.eks. tre uger med fastlagte temaer, hvor fokus er på sjov, samvær, oplevelser og udfordringer. Vi afholder en årlig sommerfest hvor alle brugere, pårørende medarbejdere og tidligere brugere inviteres.

Vi laver julegaver og pynter huset til alle højtider og andre begivenheder. Vi er en del udendørs, hvor vi b.la. kan benytte vores båd Martha, køre en tur i vores busser/biler, lave bål, hoppe i vandet – både ved stranden og i vores egen svømmehal på RendbjergFavn, hvor man også kan nyde en tur i boblebad.