Aflastningstilbud

RendbjergFavn tilbyder aflastning til børn, unge og voksne med nedsat psykisk og fysisk funktionsnedsættelse. Vi er et team af kompetente medarbejdere, der står klar med et specifikt tilrettelagt tilbud til den enkelte. Vi har åbent det meste af året og tilstræber kun at afholde få lukkedage. Aflastning tilbydes alle døgnets timer.

Huset er primært for børn, unge og voksne med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, Downs syndrom, ASF og multiple handicaps.

A-huset er primært for børn, unge og voksne med diagnoser indenfor ASF (Autismespektrumsforstyrrelse), ADHD, angst og OCD.

RendbjergFavn tilbyder støtte til ADL (Almindelig daglig livsførelse), socialisering, mestringsstrategier, støtte til at håndtere angst, pusterum og aflastning til familien, øvelse i at anvende struktur, kommunikationsredskaber og piktogrammer, samtale om de svære ting og konkrete redskaber til at højne selvtillid, selvværd og livskvalitet. 

Vores primære mål er at tilbyde omsorg, nærvær, faglighed og tryghed for den enkelte. 

Hele året rundt tilbydes der aktiviteter, hvor børn og voksne inddrages i planlægningen og hvor der er et overordnet tema for al kreativitet og aktivitet i de respektive afdelinger.  

Vi har faste traditioner gennem hele året, bl.a. laver vi julegaver og pynter huset til alle højtider og andre begivenheder. Vi er en del aktiviteter udendørs, hvor vi b.la. kan benytte vores båd Martha, køre en tur i vores busser/biler, lave bål, hopper i vandet – både ved stranden og i nærliggende svømmehal. 

Vi afholder en årlig sommerfest hvor alle børn, voksne, pårørende, medarbejdere og tidligere brugere af Rendbjergfavn inviteres.